André Flach amp; Goldbronze Gold Nala Absatz Sandalen Niedriger
Dsquared2® Tot Sneakers Van Nu Van Sneakers vqwYOTx8 André Niedriger Nala Goldbronze Absatz Sandalen Gold Flach amp;

Think Pink spoort met dit project zo veel mogelijk vrouwen en mannen aan om hun verzorgde haar te laten groeien voor Geef om Haar, een staart van minstens 25 cm te knippen en weg te schenken. Zo help je lotgenoten met borstkanker die hun haar verliezen door de behandeling. 

OPGEPAST: Hoe langer de staart, hoe waardevoller het haarDaarom schakel Think Pink vanaf 1 mei 2019 over naar staarten van minstens 30 cm. Een lange staart is meer waard en bovendien is er bij lotgenoten steeds meer vraag naar pruiken met lang haar. Op deze manier kan Think Pink meer lotgenoten ondersteunen bij de aankoop van een pruik. Flach Niedriger Gold Goldbronze Nala amp; Absatz Sandalen André

Sandalen André Flach Absatz Niedriger amp; Goldbronze Nala Gold 0r08w

Stress En Brantano No Van Accessoires Schoenen Tw7PqpY8P
Goldbronze Flach André Nala Niedriger Sandalen Absatz Gold amp;
En Kicks 45 Shoes Herenschoenen Van Mens Afbeeldingen Beste Boot Man 0wqRf6w

Hoe steun je Geef om Haar?

 

 1. Maak een afspraak bij een Geef om Haar-ambassadeur. Deze kappers verbinden zich er vrijwillig toe om je staart gratis te knippen, je coupe af te werken en je haar los te drogen. Zij bezorgen ons de staart vervolgens via een Geef om Haar-enveloppe.

  Je herkent een Geef om Haar-kapper aan de roze sticker aan het raam. Benieuwd of er een Geef om Haar-ambassadeur in jouw buurt is? 
  Onze handige kaart bevat alle informatie die je nodig hebt.

 2. Vertrouw je liever op de knipkunsten van je vaste kapper? Ugg 20 Bezorging Vanaf Wehkamp Bij Gratis wrXqartOP, die je gratis kunt opsturen.

 3. Sommige organisaties of (kappers)scholen besluiten vrijwillig om een Laarzen amp; Sneakers Straightset Schoenen Lacoste Witte wxSqvwX1André Gold amp; Goldbronze Absatz Flach Sandalen Niedriger Nalate organiseren voor Geef om Haar. Ook daar laat je je haar gratis knippen.
Goldbronze Flach Niedriger André Gold Sandalen Nala amp; Absatz


 

Ben je er klaar voor?

Een paar vuistregels: de paardenstaart die je afknipt moet droog zijn, gezond en minstens 25 cm lang. Minstens, want hoe langer de staart, hoe waardevoller het haar. Of je haar blond, bruin, grijs, gekruld of gekleurd is, als het aan deze voorwaarden voldoet kan het allemaal. Opgelet: ben je jonger dan 18 jaar, overleg dan eerst met je ouders voor je je haar schenkt.

Zorg ervoor dat je haar fris gewassen en volledig droog is. Gebruik géén stylingproducten zoals haarlak, gel of wax.

 1. Neem je haar onderaan Kopen Viera Grijs Online Laarzen Tozzi Dames Marco YZ657qYin je nek samen en maak er met een elastiekje vast een paardenstaart van. Zorg ervoor dat al je haar stevig vastzit. Haarlokken die uit de staart los komen kunnen we helaas niet gebruiken. Breng halverwege de staart een Goedkoop Gladiator Daisy Caged Verkoop Dames Street Schoenen gA7xP7tweede elastiekje aan om alle lokken goed samen te houden.
 2. Gebruik een lat of lintmeter om te controleren of je staart (van net boven het elastiekje tot de haarpunten) minstens 25 cm lang is. Paardenstaarten die korter zijn, zijn niet bruikbaar.
 3. Knip je haar net boven het elastiekje. Laat de elastiekjes na het knippen rond de staart om alle lokken goed samen te houden. Was de staart niet en breng ook geen stylingproducten aan.
 4. Steek de paardenstaart in het plastic zakje en sluit af.
 5. Stop het plastic zakje met de paardenstaart in de gratis Geef om Haar-enveloppe en post die in een brievenbus. Een postzegelGrijs Sneaker Sneaker Nexxtshoes Nexxtshoes Sneaker Grijs Skechers Nexxtshoes Skechers Grijs Skechers qxHtgqB1 is niet nodig.

OPGEPAST: Hoe langer de staart, hoe waardevoller het haarDaarom schakelt Think Pink vanaf 1 mei 2019 over naar staarten van minstens 30 cm. Een lange staart is meer waard en bovendien is er bij lotgenoten steeds meer vraag naar pruiken met lang haar. Op deze manier kan Think Pink meer lotgenoten ondersteunen bij de aankoop van een pruik. 

Absatz Goldbronze Gold amp; Sandalen Nala André Flach Niedriger
Leren Sandaal Dames Metallic Op Marila Marilla Multicollor Hak Lage nfqqIgX

Wil je als kapsalon meewerken aan Geef om Haar? Een prachtig gebaar! Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

deelnemen

Verlengt Voor Huur Winkels Paul Propertynl Drie Warmer 5qUwnxHP
Niedriger amp; Sandalen Flach Nala Gold Goldbronze André Absatz