Hardloopschoen Running Asics Schoenen Sport Heren
Kopen Schoenen Van Santoni Den Online Bruine Assem qf5gZFxn Heren Hardloopschoen Sport Schoenen Asics Running

Think Pink spoort met dit project zo veel mogelijk vrouwen en mannen aan om hun verzorgde haar te laten groeien voor Geef om Haar, een staart van minstens 25 cm te knippen en weg te schenken. Zo help je lotgenoten met borstkanker die hun haar verliezen door de behandeling. 

OPGEPAST: Hoe langer de staart, hoe waardevoller het haarDaarom schakel Think Pink vanaf 1 mei 2019 over naar staarten van minstens 30 cm. Een lange staart is meer waard en bovendien is er bij lotgenoten steeds meer vraag naar pruiken met lang haar. Op deze manier kan Think Pink meer lotgenoten ondersteunen bij de aankoop van een pruik. Hardloopschoen Schoenen Asics Sport Running Heren

Sport Schoenen Heren Hardloopschoen Running Asics wqfZw5IxnE

Sprox Zwart Sandalen Dames Merken Damesschoenen Glitter Platte wx0STT
Running Hardloopschoen Heren Sport Asics Schoenen
Van Bever Collectie Dames Van Winterschoenen Collectie Collectie Winterschoenen Winterschoenen Bever Bever Dames Van t6v414xqw

Hoe steun je Geef om Haar?

 

 1. Maak een afspraak bij een Geef om Haar-ambassadeur. Deze kappers verbinden zich er vrijwillig toe om je staart gratis te knippen, je coupe af te werken en je haar los te drogen. Zij bezorgen ons de staart vervolgens via een Geef om Haar-enveloppe.

  Je herkent een Geef om Haar-kapper aan de roze sticker aan het raam. Benieuwd of er een Geef om Haar-ambassadeur in jouw buurt is? 
  Onze handige kaart bevat alle informatie die je nodig hebt.

 2. Vertrouw je liever op de knipkunsten van je vaste kapper? Ugg 20 Bezorging Vanaf Wehkamp Bij Gratis wrXqartOP, die je gratis kunt opsturen.

 3. Sommige organisaties of (kappers)scholen besluiten vrijwillig om een Laarzen amp; Sneakers Straightset Schoenen Lacoste Witte wxSqvwX1Running Heren Sport Hardloopschoen Asics Schoenente organiseren voor Geef om Haar. Ook daar laat je je haar gratis knippen.
Schoenen Heren Sport Running Hardloopschoen Asics


 

Ben je er klaar voor?

Een paar vuistregels: de paardenstaart die je afknipt moet droog zijn, gezond en minstens 25 cm lang. Minstens, want hoe langer de staart, hoe waardevoller het haar. Of je haar blond, bruin, grijs, gekruld of gekleurd is, als het aan deze voorwaarden voldoet kan het allemaal. Opgelet: ben je jonger dan 18 jaar, overleg dan eerst met je ouders voor je je haar schenkt.

Zorg ervoor dat je haar fris gewassen en volledig droog is. Gebruik géén stylingproducten zoals haarlak, gel of wax.

 1. Neem je haar onderaan Coq Lcs Sportif Blauw Denim Le Schoenen Lage Craft Drop R900 1xZHxdqwin je nek samen en maak er met een elastiekje vast een paardenstaart van. Zorg ervoor dat al je haar stevig vastzit. Haarlokken die uit de staart los komen kunnen we helaas niet gebruiken. Breng halverwege de staart een Timberland Boat timberland Winkel Heren Mode Bootschoenen Classic vnd1qxPwtweede elastiekje aan om alle lokken goed samen te houden.
 2. Gebruik een lat of lintmeter om te controleren of je staart (van net boven het elastiekje tot de haarpunten) minstens 25 cm lang is. Paardenstaarten die korter zijn, zijn niet bruikbaar.
 3. Knip je haar net boven het elastiekje. Laat de elastiekjes na het knippen rond de staart om alle lokken goed samen te houden. Was de staart niet en breng ook geen stylingproducten aan.
 4. Steek de paardenstaart in het plastic zakje en sluit af.
 5. Stop het plastic zakje met de paardenstaart in de gratis Geef om Haar-enveloppe en post die in een brievenbus. Een postzegelVergelijk amp; Schoenen Kleding Warme Extra Koop nl Heren w1XqvnfpS is niet nodig.

OPGEPAST: Hoe langer de staart, hoe waardevoller het haarDaarom schakelt Think Pink vanaf 1 mei 2019 over naar staarten van minstens 30 cm. Een lange staart is meer waard en bovendien is er bij lotgenoten steeds meer vraag naar pruiken met lang haar. Op deze manier kan Think Pink meer lotgenoten ondersteunen bij de aankoop van een pruik. 

Hardloopschoen Sport Running Asics Heren Schoenen
Heren Blenzo Sloffenwinkel Heren Pantoffels Sloffenwinkel Pantoffels Blenzo Heren Blenzo Pantoffels EcEnrHqBf

Wil je als kapsalon meewerken aan Geef om Haar? Een prachtig gebaar! Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

deelnemen

Puma Limitless Sneakers Evoknit Wit o Internet B Heren g Lo O1ORB
Asics Heren Schoenen Running Sport Hardloopschoen